luni, 16 septembrie 2013

Vindecarea cu ajutorul cristalelor / Cristaloterapia

Cristalele sunt clasificate ca minerale sub formă moleculară de dioxid de siliciu , care sunt formate prin comprimare și căldură in interiorul pământului  . Într-o masă de atomi , fiecare cristal vibrează cu o frecvență diferită . Toate cristalele , pietre prețioase și semi - pretioase  transporta vibrații care influențează centrii de energie , sau chakrele  sistemului nostru electromagnetic , in corpurile noastre .  Mai puțin cunoscute sunt abilitățile de vindecare ale cristalelor care ne ajuta pe nivele ale corpului fizic , emotional , mental si spiritual.  Datorita starii de perfectiune si echilibru a structurii interne si a compozitiei chimice ,acestea concentreaza și emit energie , pe care o putem folosi pentru a echilibra și curăța câmpurile noastre electromagnetice . Pe scurt , cristalele corecteaza energiile dezechilibrate prin realinierea campurilor de energie in organism . Ele vindeca prin crearea unei forțe electromagnetice în jurul corpului,repolarizezeaza campurile de energie dezechilibrate și adauga vibratiile energetice necesare pentru a compensa .

Oamenii s-au folosit de proprietatile semi-conductoare si piezoelectrice ale cristalelor din timpuri stravechi mai recent in tehnologia ceasurilor,radiourilor, computerelor echipamentelor medicale.Cuartul este cristalul cel mai intalnit in lume si cel mai folosit drept conductor electric.Cristalele detin cheia deblocarii unei noi tehnologii bazate pe manipularea energiilor eterice in scopul vindecarii,precum si alte aplicatii.Datorita formelor lor geometrice speciale ele sunt capabile sa atinga tipare de energie universala si frecvente pe care care stiinta abia incepe sa le descopere.
Folosirea cristalelor pentru vindecare este o arta straveche care dateaza din anii 3500i.Hr in Egiptul antic si in alte culturi precum cele ale mayasilor, indienilor si chinezilor si chiar in timpul Atlantidei. Se spune ca in timpul Atlantidei in temple se desfasurau sedinte de vindecare cu ajutorul unor paturi de cristal unde lumini colorate se filtrau prin cristalele de cuart asezate in dreptul fiecarei chakre. Multumita naturii si compozitiei chimice, cristalele sunt instrumente, daruri de la Mama Pamant pe care le putem folosi pentru a influenta toate sistemele energetice ale organismului nostru fizic, emotional si spiritual. 

Contact: 0765181168

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu