joi, 19 septembrie 2013

Echilibrarea chakrelor si a aurei

Cu siguranta nu este nici o surpriza faptul ca suntem fiinte facute din energie asa cum fizica cuantica a dovedit-o.Descoperirile stintifice ale lui Albert Einstein au dovedit ca materia si energia sunt forme diferite ale aceluiasi lucru.El a inventat formula : E = Mc2 ( energie = masa x viteza luminii la pătrat ). Cauza = Efect . Fiecare fiinta umana se manifesta intr-un corp fizic de energie si este nascuta cu sistem de energie bioelectric numite chakre.

Chakra este un nume sanscrit care inseamna roata sau disc. Chakrele actioneaza ca un transformator de energie in corpurile subtile ale aurei noastre.Campul energetic uman are patru corpuri subtile non-fizice numite aure , care sunt suprapuse pe corpul fizic. In ordinea drescrescatoare a vibratiei acestea sunt: spiritual,mental,emotional si eteric.

Energia vitala ( chi sau prana ) se misca in sus si in jos prin centrii energetici de-a lungul meridianelor.Fiecare chakra este asociata cu diferite organe din corp iar un dezechilibru al acestora poate semnala o cauza importanta a problemelor de sanatate.Cele sapte chakre corespund celor sapte culori ale curcubeului cat si celor sapte note muzicale.

Chakrele sunt adevarate portaluri ale constiintei dintre corpurile subtile care transmit energie in corpul fizic.
Se estimeaza ca exista peste 300 de chakrein corp deseori localizate la nivelul articulatiilor si care se extind in jurul corpului , deasupra capului si sub picioare.

Cele sapte chakre


Chakra rădăcină se află la baza coloanei vertebrale. Aceasta energie este de culoare roșie și rezoneaza cu nota muzicala Do. Ea guverneaza aspect nostru tribal  -familie de origine,noastre nevoile materialele -finanțe, casa, si de supravietuire. Cand aceasta chakra este echilibrata, ne simțim conectați cu pământu. Energia noastră fizică este bună și orice probleme legate supravietuire au fost rezolvate.

Chakra sacrala este situata la patru centimetri deasupra chakrei radacina. Culoarea sa este portocaliu si rezoneaza cu nota muzicala Re.Afecteaza reproducerea, sexualitatea, legăturile afective și relațiile.

Chkra plexului solar este situata chiar deasupra zonei buricului este de-a treia chakra și este de culoare galbenă. Aceasta rezonează cu nota muzicala Mi și este centrul puterii noastre personale.

Chakra inimii,  este situat în jurul osului stern și rezoneaza cu nota muzicala Fa. Culorile sunt verde smarald și roz. Aceasta este centrul dragostei spirituale, iubirea de sine și pentru alții. Acesta acționează ca un punct de echilibru și de legătură între cele trei chakre inferioare fizice și cele trei chakre spirituale superioare.

Chakra gatului situata la gât este de culoare albastră și rezoneaza cu nota muzicala Sol. Funcția sa este asociată cu auto-exprimarea, comunicarea si creativitatea.

Ajna, de asemenea, cunoscuta sub numele de chakra ochiului al treilea este la un punct între și puțin deasupra sprâncenelor. Aceasta chakra este de culoare indigo și rezonează la nota La. Intuitia, clarviziunea și claritatea viziunii despre un singur scop în viață sunt centrate aici.

Chakra coroanei situata în partea de sus și centrul capului este violet și rezonează la nota muzicala Si. Aceasta servește ca legătura noastră principală cu universul și prin energia ne conecteaza la sinele nostru superior pentru a creste spiritual.Mahatma Ghandi spune: " Pentru a vindeca lumea , trebuie să ne vindecam mai întâi pe noi înșine " Boala nu se dezvolta la intamplare . " Eu sunt responsabil pentru crearea de sanatatii mele , prin urmare particip la un anumit nivel în crearea de bolii mele " .

Boala  apare în primul rând la un nivel energetic atunci când energia noastră vitala este împiedicată sa circule în sistemul energetic al organismului . Blocajele energetice sunt un rezultat al atitudinii predominant nesanatoase , negative, cum ar fi tipare de gândire , convingeri și emoții . Boala este un apel de trezire pentru a ne anunța confruntarea cu o lecție de viata, cu toate acestea, poate fi , de asemenea, privit ca un cadou , ne redirecționeaza pe calea spirituală , dacă am alege să o privim simbolic. .
Boala poate reflecta :
1 ) blocaje emoționale / mentale / spirituale, care în cele din urmă se pot manifesta la nivel fizic .
2 ) incapacitatea sufletului de a stăpâni o lecție sau de a se lupta cu o lecție .
3 ) O manifestare de viață , reprezentând timpul pentru o schimbare și transformare .
4 ) Uneori, boala va acționa în calitate de purtător de cuvânt pentru  fiecare individ in parte spunand ceva care altfel nu poate fi exprimat .
5 ) Boala poate acționa ca un  mesaj care poate fi interpretat simbolic pentru a ajuta procesul de vindecare și de a oferi mijloacele prin care armonia poate fi restaurata .

Chakrele noastre  înregistrareaza  și stocheaza informații despre experiențele noastre , credințele și valorile . Fiecare chakra gestionează o anumită categorie de informații . O buna intretinere a chakrelor duce la bunăstarea și echilibrul în funcționarea de zi cu zi . O slaba intretinere , pe de altă parte , duce la scurgeri de energie care drenează celulele noastre de forta vitala , ceea ce duce la boli , stima de sine scazuta , și relații dezechilibrate . Fiind pro-activ în propria vindecare putem inversa tipare pe tot parcursul vieții , care drenează forta  noastră de viata și vom putea crea un flux de energie care sprijină vibrația și bunăstarea în fiecare domeniu al vieții noastre

Pot participa la vindecarea acestei boli de unul singur , vindecand simultan ființa mea emoțională , psihologică , fizică și spirituală prin alegerea de a da drumul excesului de bagaj din în jurul care ma impiedica sa vad și onorez adevărata mea natură divină . Vindecarea este atât interna, cât și activă și fiecare persoană are propria ei răspundere pentru vindecarea sa și , la rândul său recunoaște că adevărata natură a ființei noastre este deja vindecata .

O  sesiune de echilibrare a Chakrelor si  Aurei va șterge și echilibra chakrele și aura cu energia de vindecare ,va alunga  stresul cauzat de acumularea energiei toxice si creșterea vitalitatii. .
.

Contact: 0765181168
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu